Jea, kuten otsikosta huomaa, tää päivä on alkanut hyvin! Heräilin jo yhdeksän aikaan, vaikkei olisi tarvinnut nousta aikaisin. Mutta ei ees väsyttänyt, toisin kuin useimpina aamuina oon ollut niin väsy ja poikki ja masis... Mutta en tänään, pisteet siitä ; ) Kohta voisinkin pistää kahvin tippuun ja laittaa jotain aamupalatusta, niin pääsen vielä paremmin liikkeelle. Ja lääkkeet tietty kans pitää muistaa ottaa.

Mmmmmmmmm kahvia nam nam, en tiiä mitään sen parempaa näin aamuisin^.^ Miulla muuten on seuraava psykiatrin aika ööö maanantaista viikon päästä, että siinä just ennen juhannusta yms. Ihan kiva että pääsee taas aika pian sinne. Raha-asiat vaan ei oo kovin hyvässä kunnossa nyt, mutta ehkä nekin järkkäytyy sit pikkuhiljaa... Kyselinkin jo lääkäriltä että onko mulla oikeutta sairauspäivärahaan tai muuhun semmoseen, ja se lupas kattoo asiaa. Toivottavasti saisin ees sitä, koska oikeesti oon oikeutettu siihen, koska en 'tämän sairauden vuoksi ole kykeneväinen käymään töissä'... Mutta katsotaan nyt. BTW tuo seuraava kuva näyttää kyllä ihan Deppikseltä^^

Mut minä palailen myöhemmällä kertoilemaan fiiliksistäni ja päivän kulusta muutenkin. Nyt kuitenkin hyvillä mielin aloittelemaan päivää~~> : )