Eilen piti tulla kirjoittelemaan mutta en sitten saanutkaan aikaiseksi, ja oli tosi huono olo. Itkin koko eilisen päivän ja illan, enkä tiedä miksi. Jokin vain iski kesken kaiken ja niin... Tänäänkin on tullut muutamaan kertaan semmoisia surkukohtauksia, että alkaa itkettään, mutta ne ei kestä onneksi kovin kauaa. Nää johtuu varmaan siitä kun miulla on nyt vain se tasottava lääkitys menossa, ja tartten kai kuitenkin sen masennuslääkkeen sen seuraks ja sitä en ole vielä saanut.. :S Mutta pakko yrittää kestellä vielä muutamia päiviä, jos sit pääsisin lääkäriin ja saisin niitä. Ehkä tää tästä. :)

Tajusin muuten myös, että alkoholi ei sovi mulle enää. Vielä muutamia kuukausia sitten join joka viikonloppu kunnon kännit, mutta nyt en voi juoda kun ehkä just ja just 2 juomaa! Eilen ostin pitkästä aikaa alkoholia ja kaks pystyin juomaan ja nekin nousi tarpeeks kovaa päähän. Mutta toisaalta, sehän on tosi hyvä. Eipähän mee rahaa kännäämiseen ja pysyn ehkä vähän järkevämpänä ihmisenä, kun en vedä alkoholia ja lääkkeitä sekaisin. ;) Good for me <3

Mutta mie en nyt tällä kertaa jaksa kirjoittaa enempää, paljon ois asioita mielessä mutta ehkä ne odottaa huomiseen... Joten palataan taas.